Minőségbiztosítás

Tevékenységünk során kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a minőségirányításnak. Folyamatosan elemezzük működési folyamatainkat, és arra törekszünk, hogy fejlesztésük révén azok alkalmassá tegyenek minket vevőink elvárásainak kielégítésére.

Üzemünkben hatékony minőségbiztosítási rendszert működtetünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően.

 

Minőségpolitika

Nyilvántartási szám: ME 5.2
Verzió: 2

Társaságunk célja, hogy olyan, biztos alapokon nyugvó, stabil háttérrel rendelkező vállalkozás legyen, ami a vevői igények maradéktalan kielégítése és a gazdaságos termelés megvalósítása mellett biztosítja a hosszútávú és stabil működést.

  • Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.
  • Működésünk során elsőrendű feladatunknak tekintjük a vonatkozó jogszabályoknak, hatósági előírásoknak, az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak, valamint a vevői és egyéb követelményeknek való megfelelést.
  • Szervezetünk minden tagjával szemben elvárás az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek teljesítése, egyúttal gondoskodunk a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztéséről.
  • Belső fejlesztéseinkkel folyamatosan törekszünk vállalati folyamataink hatékonyságának növelésére.
  • Megfelelő juttatási rendszer és munkakörnyezet kialakításával arra törekszünk, hogy stabil és kiszámítható munkahelyet teremtsünk dolgozóink számára, ami egyúttal elősegíti a minőségi munkavégzést.
  • Új technológiákba, gépekbe történő beruházásaink révén magasabb műszaki színvonalú gyártás megvalósítására és a vevői igények szélesebb körű kielégítésére törekszünk.